Σχέσεις ζευγαριού

12 ρομαντικές σειρές του Netflix για να παρακολουθήσετε με τον σύντροφό σας

Ανακαλύψτε ποια είναι τα μηνύματα πίσω από αυτές τις ρομαντικές σειρές που υπάρχουν στο Netflix και μπορείτε να παρακολουθήσετε με τον σύντροφό σας.

Αν δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε στο Netflix, μαζί με τον σύντροφό σας, έχουμε μια λίστα με ρομαντικές σειρές και ταινίες που αφορούν διαφορετικά κοινά θέματα σε μια σχέση που μόλις ξεκινά ή συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό. Από εφηβικές ιστορίες αγάπης μέχρι δράματα εποχής, άλλες σύγχρονες και κάποιες πολύ βαθιές για να ξανασκεφτούμε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Και σύμφωνα με έρευνες, Η κοινή χρήση αυτών των προγραμμάτων ως ζευγάρι ενισχύει τη σχέση και προσθέτει ποιότητα.; ειδικά όταν το ζευγάρι δεν μοιράζεται στενό φιλικό κύκλο που το οδηγεί να απολαμβάνει άλλες δραστηριότητες. Συνεχίστε να διαβάζετε και προετοιμάστε τον μαραθώνιο για αυτήν την εβδομάδα.

Ρομαντικές σειρές για παρακολούθηση στο Netflix

Ανακαλύψτε ποιες είναι αυτές οι έξι ρομαντικές σειρές για να παρακολουθήσετε με τον σύντροφό σας, στο Netflix. Εντοπίστε αυτά που σας ενθουσιάζουν περισσότερο ή αυτά που σας βοηθούν να μεταφέρετε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον έρωτά σας και ετοιμάστε το ποπ κορν για να απολαύσετε μια ξεχωριστή στιγμή.

1. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Η Σειρά Queen Charlotte: A Bridgerton Story Είναι το τρίτο μέρος αυτού του έπος, το οποίο αφηγείται την ιστορία της αινιγματικής βασίλισσας. Σε έξι κεφάλαια, αυτή η σειρά μας δείχνει μια γυναίκα που σπάει τα στερεότυπα της εποχής με κίνητρο την αγάπη.

Αν και κατ’ αρχήν, η σχέση της Σάρλοτ και του Βασιλιά Τζορτζ επιβλήθηκε από τις οικογένειές τους, και οι δύο ερωτεύτηκαν παράφορα. Αφήνουν ακόμη και μια σπουδαία διδασκαλία για την αγάπη που ξεπερνά κάθε εμπόδιο και ξεπερνά κάθε επίπεδο.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Τι είναι ένα αρωματικό άτομο και πώς χαρακτηρίζεται;

Μπορείτε να το δείτε εδώ.

2. Όλες τις φορές που ερωτευτήκαμε

Όλες τις φορές που ερωτευτήκαμε είναι μια σειρά που αφηγείται την ιστορία της αγάπης, του βασανισμού, της απιστίας, των κακών αποφάσεων, της ενσυναίσθησης και της αδελφοσύνης μεταξύ φίλων. Είναι ένα οπτικοακουστικό προϊόν που παίρνει πολλές ανατροπές και κρατά τους οπαδούς του να περιμένουν.

Είναι μια σειρά για να αναλογιστούμε ως ζευγάρι τις συνέπειες κάθε πράξης και να μάθουν, στο σώμα του άλλου, για τη ζημιά που κάνει το ψέμα. Δεν είναι spoiler, αλλά βάζεις το τέλος. Μάθετε πώς στο Netflix.

3. 100 μέρες για να ερωτευτείς

Η λατινική σειρά 100 μέρες για να ερωτευτείς κάνει μια περιήγηση σε διάφορες σχέσεις που διαρκούν πολλά χρόνια. Αν και πρωταγωνιστές είναι η Constanza και ο Plutarco, ένα ζευγάρι που μετά από αρκετά χρόνια γάμου αποφασίζει να χωρίσει και δείτε τη σχέση τους απ’ έξω, υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν επίσης διαφορετικές προκλήσεις.

Είναι ένα πρόγραμμα που αναλύει πολύ καλά τις διαφορετικές στιγμές που μπορεί να συμβούν σε μια σχέση και αναλύει τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζει το κάθε ζευγάρι. Θα ξαναβρεθούν μαζί οι κύριοι χαρακτήρες;

Ανακαλύψτε το εδώ!4. Ένα μέρος για να ονειρευτείτε, το Virgin River

Ένα μέρος για να ονειρευτείτε, το Virgin River Είναι μια σειρά που έχει κλέψει πολλές καρδιές σε όλο τον κόσμο. Η βορειοαμερικανική παραγωγή κάνει μια περιοδεία σε διαφορετικά ζευγάρια και σε διαφορετικά στάδια της ζωής. Οι κύριοι χαρακτήρες του είναι ο Μελ και ο Τζακ, οι οποίοι Αντιμετωπίζουν αμέτρητες δοκιμασίες για να εμπεδώσουν τον έρωτά τους.

Το να το παρακολουθείς με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι αυτή η αφετηρία για να καταλάβεις ότι όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει καύσιμο για να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία, αρκεί να είσαι ενωμένος.

Δείτε το στο Netflix.

5. Αλλοδαπός

Αλλοδαπός Είναι μια σειρά εποχής που συνδυάζει ρομαντισμό, δράμα, περιπέτεια και δράση. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την Claire, μια νοσοκόμα που υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και η οποία, όταν επέστρεψε στην κανονική ζωή, αντιμετωπίζει την πρόκληση της επανασύνδεσης με τον σύζυγό της.

Αυτή η παραγωγή είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο, γραμμένο από τη συγγραφέα Diana Gabaldon. Η προσαρμογή του στη μικρή οθόνη είχε μεγάλη επιτυχία, οπότε μη διστάσετε να το μαραθώνετε με τον σύντροφό σας εδώ.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Τι πρέπει να κάνεις (και τι όχι) για να κατακτήσεις μια ώριμη γυναίκα

6. Από την αρχή

Μία από τις επιτυχίες, όσον αφορά τις ρομαντικές σειρές, που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix και είναι ιδανική για να τη δείτε ως ζευγάρι: Από την αρχή.

Με πρωταγωνιστές τη Zoe Saldaña και τον Eugenio Mastrandrea, αυτή η παραγωγή μας δίνει ένα ανεκτίμητο δώρο, επιτρέποντάς μας να δούμε, σε λίγες ώρες, τα διαφορετικά στάδια της αγάπης και των σχέσεων. ακόμη και μετά θάνατον. Είναι μια μεγάλη πρόσκληση να εκτιμάς την αγάπη κάθε δευτερόλεπτο.

Δείτε το στο Netflix.

7. Εσύ, εγώ και αυτή

Αυτή η ρομαντική κωμωδία εκθέτει ένα από τα πιο ταμπού θέματα σε ορισμένα ζευγάρια: την πολυαμορία. Σε πέντε σεζόν, βλέπουμε πώς Ο γάμος του Τζακ και της Έμμα καταφέρνει να φουντώσει τη φλόγα του πάθους όταν ένα τρίτο άτομο έρχεται να ενσωματώσει τη σχέση σας.

Αν αυτό είναι ένα θέμα που θα θέλατε να ασχοληθείτε ως ζευγάρι, είναι καλή ιδέα να το δείτε Εσύ, εγώ και αυτή να εντοπίσει τα πιθανά πλεονεκτήματα αυτής της πρακτικής, καθώς και τις συνέπειες. Σωστά, αυτή είναι η καρδιά αυτής της διασκεδαστικής και πολύ πρωτότυπης πλοκής.

Δείτε το στο Netflix.

8. Ανετα

Ανετα Είναι μια πρωτότυπη σειρά του Netflix ιδανική για να την παρακολουθήσετε ως ζευγάρι, έχει μια ρομαντική χροιά που αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, ιδανικό εάν και οι δύο σας δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στην ίδια ιστορία. Κάθε ένα από τα κεφάλαια της σειράς αφηγείται μια ανεξάρτητη ιστορία που μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τις διαφορετικές πτυχές της ζωής σε νέους χαρακτήρες.

Δείτε το στο Netflix.

9. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση Είναι μια σειρά στην οποία, όπως δηλώνει και το όνομά της, το σεξ είναι η σειρά της ημέρας. Από διαφορετικές οπτικές γωνίες στις οποίες η αγάπη είναι το κέντρο που παρακινεί τα πάντα, θα δούμε μια ομάδα φοιτητών που καταλήγουν να πηγαίνουν στην αυτοσχέδια κλινική σεξ ενός από τους πρωταγωνιστές, του Otis Milburn.

Σε τρεις σεζόν (μια ακόμη που θα κυκλοφορήσει σύντομα), το κοινό θα βρει πολλά σημεία σύνδεσης για την καθημερινή ζωή ως ζευγάρι, ειδικά οι νεότεροι.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Γιατί οι γονείς απορρίπτουν το ραντεβού των παιδιών τους

Δείτε το στο Netflix.

10. Σεξ/ζωή

Η Σειρά Σεξ/ζωή είναι μια ρομαντική, διασκεδαστική και πολύ ρητή σειρά, ιδανική για να την παρακολουθήσετε ως ζευγάρι και κατανοήσουν όλα εκείνα τα πράγματα που περνούν από το μυαλό μεμονωμένων ανδρών και γυναικών.

Θα δούμε τη Billie στον ρόλο της ως μητέρα πλήρους απασχόλησης και τον Cooper, έναν σύζυγο που περνάει τον χρόνο του απασχολημένος με τα δικά του πράγματα. Τι θα γίνει με αυτό το ζευγάρι; Ο δρόμος προς την ανακάλυψή του είναι πολύ διασκεδαστικός.

Δείτε το στο Netflix.

έντεκα. Μια τέλεια ιστορία

Η Σειρά Μια τέλεια ιστορία Μας δείχνει μια νεαρή γυναίκα που αποφασίζει να μην παντρευτεί και τρέχει να φύγει αφήνοντας τον γαμπρό και τους καλεσμένους αποκλεισμένους. Μετά από αυτό το ντροπιαστικό επεισόδιο, βρίσκει την αγάπη σε έναν νεαρό άνδρα από διαφορετική κοινωνική τάξη από τη δική της και ξεκινούν μια απίστευτη ερωτική περιπέτεια.

Αν και η δεύτερη σεζόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πρώτη ήταν επιτυχημένη. Επιπλέον, έχει ένα υπέροχο μήνυμα για την αγνή, ανιδιοτελή αγάπη, γιατί ξεκινά με μερικά λεπτά ψέματα.

Δείτε τον στο Netflix.

12. Ο μάγειρας του Κασταμάρ

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Fernando J. Múñez, Ο μάγειρας του Κασταμάρ είναι μια σειρά περιόδου που διαδραματίζεται στη Μαδρίτη το 1720, που αφηγείται την ιστορία ενός μάγειρα που ερωτεύεται έναν χήρο δούκαμε το οποίο ξεκινά μια παθιασμένη ρομαντική περιπέτεια.

Όπως είναι αναμενόμενο για την ώρα, η σχέση τους δεν θα είναι εύκολη. Μάθετε αν μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους χωρίζουν ή όχι.

Δείτε τον στο Netflix.

Με ποια από αυτές τις ρομαντικές σειρές θα ξεκινήσετε τον μαραθώνιο ως ζευγάρι;

Μοιραζόμαστε μαζί σας 12 ρομαντικές σειρές για να παρακολουθήσετε ως ζευγάρι που μπορείτε να βρείτε εύκολα στο Netflix. Μπορείτε να βάλετε έναν στόχο με τον σύντροφό σας να τα δείτε όλα ή να επιλέξετε αυτά με τα οποία μπορείτε να εκφράσετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα ή ξεκινήσουν έναν προβληματισμό που τους οδηγεί να βελτιώσουν και να ενισχύσουν τη σχέση τους.

Πολλές φορές, η επιστημονική φαντασία είναι η καλύτερη έμπνευση για να παρακινήσετε ορισμένα βήματα που είναι θεμελιώδη σε κάθε σχέση. Μάθετε ποια λειτουργούν καλύτερα για εσάς!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button