Σχέσεις ζευγαριού

Τραγούδι που συνέθεσε ο Γκουστάβο Τσεράτι για τη γυναίκα του: Σε παίρνω για να με πάρεις

Η Σεσίλια σημάδεψε τη ζωή του τραγουδιστή προς το καλύτερο. Ως εκ τούτου, του επέτρεψε να δημιουργήσει ένα υπέροχο τραγούδι. Ανακαλύψτε την ιστορία!

Με τα χρόνια, η μουσική έχει συνδεθεί με τα συναισθήματα και τις ιστορίες ζωής των ανθρώπων. Ένας μεγάλος αριθμός τραγουδιστών έχουν εμπνευστεί από τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να δημιουργήσουν όμορφα τραγούδια..

Όπως ακριβώς και ο Gustavo Cerati, ένας από τους τραγουδιστές του βράχος τα περισσότερα ακούσματα, την εποχή που συνέθεσε Σε παίρνω για να με πάρεις. Επομένως, σε αυτό το άρθρο σας λέμε όλες τις λεπτομέρειες. Μην τα χάσετε!

Ο σύνδεσμος μεταξύ του Gustavo Cerati και της Cecilia Amenábar, της γυναίκας για την οποία έγραψε ένα τραγούδι

Ο Gustavo συνάντησε την Cecilia Amenábar, πρώην μοντέλο από τη Χιλή, σε συνέντευξη Τύπου. Είχαν μια ευχάριστη αλληλεπίδραση. Λόγω του ότι, Αντάλλαξαν τηλέφωνα για να μείνουν σε επαφή..

Ωστόσο, το ερωτικό ενδιαφέρον προέκυψε όταν παρουσιάστηκε στον τραγουδιστή σε ένα από τα όνειρά του. Εκεί πήρε την απόφαση να της τηλεφωνήσει.

Αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο. Αυτός που απάντησε στο τηλέφωνο ήταν η γυναίκα που πρόσεχε το σπίτι της Σεσίλια και της είπε ότι είχε μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα.

Ωστόσο, εκείνη η κυρία συμφώνησε να υπαγορεύσει τον νέο αριθμό και ο Cerati τον έγραψε πολύ προσεκτικά. Μπόρεσε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα που έψαχνε τόσο πολύ και στη μέση της κλήσης τη ρώτησε πότε παντρεύονταν.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Πώς μπορείτε να υποστηρίξετε κάποιον που βρίσκεται σε μια καταχρηστική σχέση

Έτσι άρχισαν να έχουν επαναλαμβανόμενα ραντεβού και κατάλαβαν ότι υπήρχε υπέροχη χημεία μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο, ενθαρρύνθηκαν να κάνουν μια σχέση.

Ως αποτέλεσμα του γοητευτικού ειδύλλου που έζησαν για αρκετά χρόνια, έλαβαν την είδηση ​​ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς. Ως εκ τούτου, ο Gustavo Cerati αποφάσισε να μετακομίσει στο Σαντιάγο – το μέρος όπου ζούσε η Cecilia – για να είναι πολύ προσεκτικός στην αγαπημένη του και το μωρό του.

Ομοίως, παντρεύτηκαν. Έζησαν πολλές αξέχαστες εμπειρίες μέρα με τη μέρα και η μούσα έρεε για να παράγει ένα τραγούδι που τους αναγνώριζε.Πώς προέκυψε το έργο «Σε παίρνω για να με πάρεις»;

Αφού ζούσαν μαζί, ο Γκουστάβο και η Σεσίλια ήταν πάντα στο ίδιο επίπεδο. Όπως δήλωσε η γυναίκα πριν από τα ΜΜΕ, πήγαν ο ένας τον άλλον στα βουνά, με αεροπλάνα και σε όποιον προορισμό είχαν στο μυαλό τους.

Επιπλέον, περνούσαν κάθε στιγμή τραγουδώντας και χορεύοντας στη μέση των δρόμων. Η μεγάλη του πρόθεση ήταν να μοιράζεται ποιοτικό χρόνο.

Τόσο πολύ, που όταν ο Cerati βρισκόταν σε περιοδεία στη Βενεζουέλα και είχε ρεπό, βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει ένα ενδιαφέρον σχέδιο με τη σύντροφό του. Κατά συνέπεια, πήγαν σε ένα λούνα παρκ.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, εκείνη τη στιγμή είπαν τη φράση “Πάρε με και θα σε πάρω”. Επομένως, κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο, Ο γνωστός καλλιτέχνης άνοιξε το σημειωματάριό του και άρχισε να γράφει ένα τραγούδι που περιείχε αυτό το κομμάτι.

Εκτός από αυτό, θυμήθηκε ότι είχε πάει κάποτε σε ένα μέντιουμ με τη Σεσίλια και εκείνη τους είχε πει ότι γνωρίζονταν από μια άλλη ζωή. Με αυτόν τον τρόπο συμπεριέλαβε και αυτή την έκφραση στο μουσικό κομμάτι.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης για την οργάνωση του γάμου

Πρόσθετες λεπτομέρειες τραγουδιού

Αφού αξιοποίησε στο έπακρο την έμπνευση, το τραγούδι ήταν έτοιμο και κυκλοφόρησε το έτος 1993. Έγινε ένα κρίσιμο ορόσημο στην καριέρα του Gustavo Cerati. Αναγνωρίζεται ως το πρώτο σινγκλ για το οποίο ηχογράφησε κίτρινη αγάπη, Το νούμερο 1 άλμπουμ του ως σόλο καλλιτέχνης.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό το έργο ήταν αφιερωμένο στη σχέση με την Cecilia Amenábar. Για αυτό, Η γυναίκα εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ δείχνοντας την αξιολάτρευτη έγκυο κοιλιά της και ο χτύπος της καρδιάς του μωρού είναι μέρος της μελωδίας.

Ομοίως, τραγούδησε μερικούς στίχους του θεματικού τραγουδιού. Έτσι, αν και το ζευγάρι δεν ήταν μαζί μέχρι το τέλος των ημερών του Cerati, αυτό το έργο δείχνει ότι αγαπήθηκαν με την καρδιά τους και σημάδεψαν ο ένας τον άλλον για μια ζωή.

Τόσο που εκτός από τον Μπενίτο και τη Λίζα, τα 2 παιδιά που απέκτησαν, αυτό το τραγούδι είναι άλλο ένα από τα σημαντικά κληροδοτήματα που έμειναν από τον δεσμό. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την αξιοθαύμαστη μουσική παραγωγή που δημιούργησε ο Gustavo Cerati.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Όλες οι αναφερόμενες πηγές εξετάστηκαν σε βάθος από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία σε αυτό το άρθρο κρίθηκε αξιόπιστη και ακαδημαϊκής ή επιστημονικής ακρίβειας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button