Σχέσεις ζευγαριού

Στο μήνα του μέλιτος, το ζευγάρι προτίμησε να ταξιδέψει αντί να κάνει γάμο

Ένα ζευγάρι προτίμησε να γιορτάσει το μήνα του μέλιτος ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 20 χώρες, αντί να κάνει ένα μεγάλο πάρτι και γιορτή για να παντρευτεί.

Ο Μπερνάρντο και η Ναταλία προτίμησαν να ταξιδέψουν για 21 ημέρες σε διαφορετικές χώρες γιορτάστε το γάμο και το μήνα του μέλιτος. Ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνειδητοποιώντας ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν. Χάρη σε αυτό, μπόρεσαν να μοιραστούν πολύ περισσότερα ως ζευγάρι και να έχουν νέες εμπειρίες.

Για τους περισσότερους συζύγους που παντρεύονται σήμερα, οι γάμοι σημαίνουν μια μοναδική και ιδιαίτερη γιορτή. Ωστόσο, αυτοί οι Βραζιλιάνοι ήθελαν να επενδύσουν τα χρήματα και τον χρόνο τους για να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Αποφάσισαν να εκπληρώσουν ένα όνειρο που είχαν, το οποίο ήταν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι σύζυγοι ταξίδεψαν στα καλύτερα μέρη στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη. Ένα ταξίδι που εξοικονομούσαν για να συνεχίσουν για μερικούς μήνες.

Μερικοί από τους προορισμούς που επισκέφτηκαν ήταν η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ολλανδία και η Τσεχία.

Αξίζει να επενδύσετε για να γιορτάσετε ένα μήνα του μέλιτος και όχι έναν γάμο;

Η αλήθεια είναι ότι αξίζει να ταξιδέψεις με τον σύντροφό σου, αφού πάντα καλό θα είναι να μπορείς να μοιράζεσαι διαφορετικές εμπειρίες, καθώς και να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου. Είναι στιγμές που θα θυμόμαστε πάντα.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Λόγοι για τους οποίους πονάει να έχεις ένα "σχεδόν κάτι"

Τα ταξίδια είναι ένας καλός τρόπος μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα που έχετε και δείτε πώς να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον ως ζευγάρι. Σύμφωνα με τον Bernardo και τη Natalia:

 

«Έχουμε ζήσει μαζί 24 ώρες την ημέρα και μάθαμε ότι κάθε μέρα πρέπει να είναι μια ευκαιρία και μια συναίνεση. Κάναμε φίλους και γνωρίσαμε ανθρώπους που ταξίδευαν το ίδιο με εμάς, ως ζευγάρι. Μάθαμε να μειώνουμε το άγχος, απολαύσαμε κάθε μέρος και κάθε χώρα χωρίς να ανησυχούμε για τον επόμενο προορισμό μας».

Το ταξίδι σημαίνει εκπαίδευση που θα διαρκέσει μια ζωή. Ομοίως, είναι μια εξαιρετική επιλογή για οι άνθρωποι μπορούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και ξέρουν πώς ενεργούν όταν βρίσκονται σε σχέση

Θέματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν ταξιδεύετε

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι σύντομα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις πτυχές, καθώς είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της περιπέτειας.

  • Ένας από τους προορισμούς που Τα ζευγάρια προτιμούν περισσότερο την Ασία, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χώρες που είναι πολύ φθηνότερες. Μερικά μέρη που δεν πρέπει να χάσετε είναι η Καμπότζη, η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία και το Βιετνάμ.
  • προσπάθησε να η κράτησή σας είναι ευέλικτη. Αυτό είναι κρίσιμο σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε το ταξίδι λόγω όποιας ταλαιπωρίας, αποτρέποντάς σας από το να χάσετε τα χρήματά σας.
  • Μια σύσταση είναι να αγοράσετε ιατρική ασφάλιση για ταξιδιώτες. Χάρη σε αυτό, θα είστε πιο ήρεμοι όταν ταξιδεύετε.
  • Ενημερώστε την οικογένειά σας από όλες τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε.
  • Απολαύστε τον χρόνο σας ως ζευγάρι, με την πρόθεση να μπορείτε και οι δύο ανακαλύψτε ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας.
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  8 χαρακτηριστικά των στάσιμων σχέσεων

Τα ταξίδια είναι φθηνότερα από έναν γάμο

Το να κάνεις ένα ταξίδι, σε σύγκριση με έναν γάμο, αποδεικνύεται φθηνότερο από αυτή τη γιορτή. Ένας γάμος θα απαιτήσει χρήματα που θα έχετε επενδύσει για μια συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή σας. Ωστόσο, γνωρίζοντας διαφορετικούς προορισμούς Θα είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει για πολύ καιρό..

Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις πρόκειται να προσκαλέσετε άτομα που πιθανότατα δεν θα ξαναδείτε ποτέ. Το ίδιο θα συμβεί και σε ένα ταξίδι, αλλά όλοι αυτοί οι άγνωστοι που θα συναντήσετε θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, που θα θυμάστε για πάντα.

Ωστόσο, μια καλή συμβουλή είναι ότι πριν παντρευτείς το άτομο με το οποίο θα ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου, την ξέρεις καλά σε ένα ταξίδι. Εκεί θα ξέρετε πολλά για αυτόν ή αυτήν, οπότε θα ανακαλύψετε ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πάρετε αυτή την απόφαση.

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι υπέροχος

Η κοινή χρήση και η λήψη αποφάσεων σχετικά με το δρομολόγιο του ταξιδιού από κοινού είναι συναρπαστική. Για το μήνα του μέλιτος πρέπει σχεδιάστε πού να πάτε, τι μπορείτε να κάνετε και ποια πράγματα να επισκεφτείτε, και αυτό είναι υπέροχο. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να κάνετε ένα είδος συζήτησης με τον σύντροφό σας και να διαπραγματευτείτε αυτό που θέλετε και οι δύο.

Όταν σχεδιάζετε αυτήν την περιπέτεια, θα μάθετε πολλά για τον τρόπο ζωής που έχει ο άλλος, καθώς και για την ικανότητα που έχει να λύσει ένα πρόβλημα, τα γούστα, τα χόμπι του, τη συναισθηματική του νοημοσύνη, μεταξύ άλλων.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Πώς να φλερτάρετε στο Instagram; 10 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε

Από την άλλη πλευρά, και οι δύο θα μάθουν να προσαρμόζονται και να βγαίνουν μαζί μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο τους. Ένα ταξίδι πάντα θα σας τεστάρει, καθώς παρατηρείτε πώς ανταποκρίνεται ο άλλος στην ίδια περίσταση.

Και το καλύτερο από όλα είναι ότι πρόκειται να μάθετε κάτι νέο. Δεν έχει σημασία αν έχετε ταξιδέψει πολύ με την οικογένεια ή τους φίλους σας, ένα ταξίδι ως ζευγάρι είναι πολύ διαφορετικό. Τώρα που το ξέρετε, σκεφτείτε να ταξιδέψετε στο μήνα του μέλιτος, καθώς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ανακαλύψτε και μάθετε νέα πράγματα. Επιπλέον, θα βιώσετε μοναδικά συναισθήματα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button