Σχέσεις ζευγαριού

Οργάνωση γάμου εξπρές: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η καλύτερη λύση θα ήταν να έχετε τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου σχεδιαστή γάμου. Ωστόσο, αν δεν συμβαίνει αυτό, τίποτα δεν είναι αδύνατο με καθαρό μυαλό και καλή οργάνωση.

Η οργάνωση ενός γάμου είναι δύσκολη. Πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλές λεπτομέρειες, πολύ άγχος… Ναι, επίσης, Αυτός είναι ένας γάμος εξπρές, πώς να τον οργανώσετε στον ελάχιστο χρόνο; Παρακάτω, εξηγούμε πώς να το πετύχετε χωρίς να χάσετε τα νεύρα σας.

γάμος εξπρές

Εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε το μεγάλο βήμα το συντομότερο δυνατό και να γιορτάσετε τον γάμο σχεδόν τώρα, Σίγουρα τα νεύρα στην επιφάνεια και το άγχος είναι παρόν όταν σκέφτεστε πώς να το οργανώσετε σε ελάχιστο χρόνο.

Μην παρασυρθείτε. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος εχθρός μπορεί να είναι, ακριβώς, τα νεύρα. Αν οργανωθείς καλά και ήρεμα, όλα μπορούν να πάνε τέλεια. Λάβετε υπόψη τις συμβουλές μας.

Πρώτα απ ‘όλα, ο τόπος και η ημερομηνία

Η πρώτη ιδέα που πρέπει να προγραμματίσετε είναι ο τόπος και η ημερομηνία. Προσπαθήστε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Ίσως πρόκειται να μετακομίσουν μαζί σε άλλη χώρα, ο ερχομός ενός μωρού… Σε κάθε περίπτωση, Πρέπει πάντα να έχετε κατά νου ότι, ακόμα κι αν θέλετε να συμβεί τώρα, η γραφειοκρατία αργεί.

Για παράδειγμα, στην Ισπανία οι γάμοι, τόσο πολιτικοί όσο και θρησκευτικοί, συνήθως χρειάζονται πολύ χρόνο για να εορταστούν αφού ζητηθούν, ειδικά σε μεγάλες πόλεις. Να γιατί, Είναι απαραίτητο το πρώτο πράγμα που θα αποφασίσετε να είναι το μέρος που θα γίνει ο γάμος. και, έτσι, σύμφωνα με την ημερομηνία που σας δίνουν, μπορείτε να ξεκινήσετε την οργάνωση του το συντομότερο δυνατό.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Τι είναι το σύνδρομο Rebecca;

Μην καθυστερείτε να ενημερώσετε τους καλεσμένους

Μόλις έχετε την ημερομηνία και την ώρα, Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε τη λίστα καλεσμένων και να τους ενημερώσετε για το συμβάν. Αν είναι δύσκολο για εσάς και τον σύντροφό σας, είναι δύσκολο και για εκείνους. Θα πρέπει να συμβουλευτούν τις ατζέντες τους, να κάνουν αλλαγές, να οργανωθούν ώστε να είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση κ.λπ.

Για αυτόν τον λόγο, Όσο πιο γρήγορα τους ειδοποιήσετε, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, περισσότεροι επισκέπτες θα μπορούν να παρευρεθούν εάν τους έχετε ενημερώσει εκ των προτέρων. Μην το αφήνετε για την τελευταία στιγμή!

Μίσθωση α διοργανωτής γάμου για τον εξπρές γάμο σα

Επί του παρόντος, ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο, ειδικά σε γάμους εξπρές, είναι το διοργανωτής γάμου. Με την εμπειρία του θα μπορέσει να σας βοηθήσει να βελτιώσετε πολλές λεπτομέρειες.

Εάν δεν έχετε ιδέα και, επιπλέον, έχετε λίγο χρόνο για προετοιμασία, Είναι καλύτερο να έχετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία, α διοργανωτής γάμου. Χωρίς αμφιβολία, θα μπορέσει να σας βοηθήσει και να σας δώσει ένα διάλειμμα.

ΕΝΑ διοργανωτής γάμου ξέρει πώς να διοργανώνει μια τέτοια εκδήλωση και έχει στα αρχεία της μια επιλογή από χώρους δεξιώσεων, φωτογράφους, ιδέες, τιμές κ.λπ. Για αυτόν τον λόγο, Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο έχοντας να ερευνήσετε και να κάνετε μια μελέτη αγοράς μόνοι σας.

Το συμπόσιο σε γάμο εξπρές

Το θέμα είναι να περιορίσετε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Επομένως, για έναν γάμο εξπρές, είναι καλύτερα να αποφασίσετε εσείς γιορτάστε το συμπόσιο σε έναν χώρο που περιλαμβάνει τα πάντα: μουσική, διακόσμηση κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα θέματα.

Ετσι, Μη διστάσετε να επιλέξετε έναν χώρο γιορτής για τον εξπρές γάμο σας που μπορεί να οργανώσει απολύτως τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο και μειώνοντας τη λίστα εργασιών για εσάς.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  7 σημάδια που δείχνουν ότι αρέσεις στον φίλο του φίλου σου

 

Σας προτείνουμε να διαβάσετε: 8 πρωτότυπες ιδέες για catering σε γάμους

Τα κοστούμια

Προφανώς δεν θα έχετε πολύ χρόνο να πάτε από κατάστημα σε κατάστημα αναζητώντας φόρεμα ή κοστούμι. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ καλύτερα Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα νυφικών και κοστουμιών που έχει μεγάλη ποικιλία. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως σταθείτε τυχεροί και θα βρείτε το δικό σας σε μία μόνο επίσκεψη.

Επιπλέον, πρέπει να το λάβετε υπόψη σας Εάν τα κοστούμια χρειάζονται αλλαγές, μπορεί να είναι έτοιμα σε είκοσι περίπου ημέρες. Επομένως, είναι καλύτερο να πάτε σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα και να ξεκινήσετε την αναζήτηση για να πάρετε μια απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι, Εάν υπάρχουν παράνυμφοι, η επιλογή των φορεμάτων τους μπορεί επίσης να είναι αργή. Επομένως, είναι προτιμότερο να επιλέξετε το ίδιο μοτίβο για όλους, δηλαδή να έχουν όλα το ίδιο σχέδιο. Θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

 

Σας προτείνουμε να διαβάσετε: Πώς να επιλέξετε νυφικό

Οι λεπτομέριες

Εάν δεν έχετε ένα διοργανωτής γάμουτο καλύτερο είναι αυτό Όσο πιο γρήγορα παρακολουθείτε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες Τι συνεπάγεται ένας γάμος: δαχτυλίδια, φωτογραφίες, στυλίστες κ.λπ.

Γι ‘αυτό, Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη βοήθεια φίλων που έπρεπε ήδη να οργανώσουν έναν γάμο. Σίγουρα, θα μπορέσουν να σας προσφέρουν επαφές και συμβουλές με αποδεδειγμένη εμπειρία και την προσωπική τους γνώμη.

Μείνετε ήρεμοι για να προγραμματίσετε έναν γάμο εξπρέ

Πάνω από όλα ηρεμία και οργάνωση. Η οργάνωση ενός γάμου περιλαμβάνει κάποιο άγχος, αλλά με τον προγραμματισμό μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη μέρα.

Ένας κανονικός γάμος που έχει προγραμματιστεί πολύ εκ των προτέρων προκαλεί ήδη άγχος. Στην περίπτωση ενός γάμου εξπρές, είναι λογικό ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα. Ωστόσο, Το να χάσεις την ψυχραιμία σου ή να θυμώσεις για απρόβλεπτα γεγονότα δεν πρόκειται ποτέ να σε βοηθήσει. Αντίθετα, θα χάσουμε χρόνο για να θυμώσουμε ενώ θα πρέπει να τον επενδύσουμε στο να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Στο μήνα του μέλιτος, το ζευγάρι προτίμησε να ταξιδέψει αντί να κάνει γάμο

Επομένως, πάρτε τα πράγματα με ηρεμία. Αποδεχτείτε ότι θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και ότι σίγουρα όλα δεν θα πάνε όπως ακριβώς τα είχατε σχεδιάσει. Ωστόσο, πάνω από όλα, Σκεφτείτε ότι είναι να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας, με τις ατέλειες και τις επιτυχίες της, και όχι αγώνας με τον χρόνο που θα σε εξαντλήσει μέχρι τη μεγάλη μέρα.

Το ταξίδι του μέλιτος

Το ταξίδι του μέλιτος μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο ως προς την οργάνωσή του. Επομένως, εάν θέλετε να έχετε περισσότερο χρόνο, δεν είναι απαραίτητο να το προγραμματίσετε τώρα, αλλά μάλλον Μπορείτε να αποφασίσετε να ταξιδέψετε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι αν θέλετε ένα μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό ή στη χώρα που ζείτε. Ετσι, Αν θέλετε να περάσετε τα σύνορα, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε έγκυρα διαβατήρια γιατί, διαφορετικά, θα μπορείτε να αποφασίσετε μόνο για έναν εθνικό προορισμό.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε πάντα να αναβάλλετε το ταξίδι και να το κάνετε αργότερα, εκεί που πραγματικά θέλετε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button