Σχέσεις ζευγαριού

Καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης για την οργάνωση του γάμου

Όταν τα ζευγάρια οργανώνουν έναν γάμο μπορεί να έχουν αμφιβολίες για το τι καθήκοντα πρέπει να εκτελέσουν. Σε αυτό το άρθρο θα τα ξεκαθαρίσουμε.

Όταν οργανώνετε έναν γάμο, Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για το ποια είναι τα καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης. ώστε όλα να πάνε όπως τα αναμενόταν. Είναι μια σημαντική στιγμή και η καλή προετοιμασία είναι απαραίτητη.

Το να ξέρεις τι πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να είναι ξεκάθαρο από την αρχή.. Τα νεύρα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και συζητήσεις που επηρεάζουν τη στιγμή που συμβαίνει η σύνδεση. Επομένως, ας δούμε τι πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης στο γάμο

Πριν ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει θετική επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού. Αυτό είναι κάτι που αποκαλύπτει το άρθρο Επικοινωνία και ικανοποίηση: ανάλυση της αλληλεπίδρασης ζευγαριού.

Με αυτόν τον τρόπο, Μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι πρόκειται να κάνει κάθε άτομο.. Τώρα, ας δούμε πώς μπορούν να οργανωθούν τα καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης.

Τι κάνει ο γαμπρός;

Το κοστούμι και η προετοιμασία του την ημέρα του γάμου είναι πτυχές που πρέπει να παρακολουθεί ο γαμπρός.

Ο γαμπρός θα πρέπει να φροντίσει να αναζητήσει ένα κοστούμι που τον κολακεύει και μέσα στο οποίο νιώθει άνετα.. Ομοίως, δεν μπορείτε να ξεχάσετε τα αξεσουάρ (παπούτσια, μανικετόκουμπα κ.λπ.). Για αυτό, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από φίλους και συγγενείς.

Επίσης, πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για να κάνετε κούρεμα, ξύρισμα ή κούρεμα γενειάδας, ακόμη και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια περιποίηση προσώπου. Έτσι δεν θα προκύψουν απρόβλεπτα γεγονότα.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  12 ρομαντικές σειρές του Netflix για να παρακολουθήσετε με τον σύντροφό σας

Τελικά, Ο γαμπρός πρέπει να διαλέξει καλά το πρόσωπο που θα τον συνοδεύσει στο βωμό. Αυτή είναι μια απόφαση που τον αφορά μόνο.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Οργάνωση εξπρές γάμου: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι κάνει η νύφη

Όπως ο γαμπρός, έτσι και η νύφη πρέπει να φροντίσει για φόρεμα και επίσημη προετοιμασία την ημέρα του γάμου.

Όπως ο γαμπρός, έτσι και η νύφη πρέπει να ψάξει το φόρεμά της. Αυτό μπορεί να είναι σύντομο ή μεγάλο, αν και το σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα. Ομοίως, επίσης Μπορείτε να επιλέξετε ποιες θα είναι οι παράνυμφοί σας και τι θα φορέσουν. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν με το φόρεμα και τα αξεσουάρ.

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να σκεφτείτε είναι ο τύπος του χτενίσματος που θα φορέσετε. Επομένως, Είναι σημαντικό να μιλήσετε με τον κομμωτή εκ των προτέρων και να κάνετε αρκετές δοκιμές.. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε περιποίηση προσώπου, να φτιάξετε τα νύχια σας ή οτιδήποτε άλλο, αυτή είναι η στιγμή να το οργανώσετε.

Τέλος, δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό Η νύφη πρέπει επίσης να επιλέξει ένα άτομο που θα τη συνοδεύσει στο βωμό. Αυτό, όπως και ο γαμπρός, πρέπει να είναι ατομική επιλογή.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: 6 κόλπα ομορφιάς για νύφες

Κοινές δουλειές της νύφης και του γαμπρού

Αυτά είναι καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης που πρέπει να εκτελούνται χωριστά. Ωστόσο, Υπάρχουν και άλλα στα οποία η συνεργασία και των δύο είναι απαραίτητη.. Ας δούμε μερικές περιπτώσεις:

  • Θέση: Είναι σημαντικό ο γαμπρός και η νύφη να συμφωνήσουν για το μέρος που θέλουν να γιορτάσουν το γάμο. Ομοίως, είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε τη διακόσμηση και τα δώρα για τους καλεσμένους.
  • Κέικ: Η τούρτα είναι επίσης ένα στοιχείο που απαιτεί τη γνώμη και των δύο μελών του ζευγαριού. Το μενού που θα σερβιριστεί (επιλογές για κοιλιακούς, χορτοφάγους ή δυσανεκτικούς) και τα επιδόρπια.
  • Συμμαχίες: Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στις δυο σας για να δείτε ότι ταιριάζουν και ότι το στυλ είναι αυτό που ψάχνετε.
  • ΛΙΣΤΑ καλεσμενων: χωρίς αμφιβολία, το πιο κουραστικό έργο που πρέπει να σκεφτείς, καθώς και η διανομή του την ώρα του συμποσίου.
  • Φωτογραφία και μουσική: η μουσική που θα παιχτεί, αν θα υπάρχει DJ, ο φωτογράφος και η επιλογή του α φωτοκλήση Αυτές είναι πτυχές που πρέπει επίσης να σκεφτείτε.
  • ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ: Είναι απαραίτητο να το προετοιμάσετε εκ των προτέρων. Μπορείτε να αφήσετε μια μέρα ξεκούρασης, να πάτε απευθείας στο ταξίδι μετά το τέλος του γάμου ή να αφήσετε αυτό το γεγονός για αργότερα.
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Τραγούδι που συνέθεσε ο Γκουστάβο Τσεράτι για τη γυναίκα του: Σε παίρνω για να με πάρεις

Με όλα αυτά επίσης Πρέπει να σκεφτείτε αν το ζευγάρι θέλει έναν γάμο του οποίου ο γάμος γίνεται πολιτικά ή εκκλησιαστικά.. Όπως βλέπουμε, υπάρχουν πολλές πτυχές στις οποίες τα καθήκοντα του γαμπρού και της νύφης πρέπει να πάνε μαζί. Μην ξεχνάτε και το μπάτζετ που έχετε!

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο μπόρεσε να ρίξει λίγο περισσότερο φως σε εσάς, ώστε η ημέρα του γάμου σας να είναι απαλλαγμένη από απρόβλεπτα γεγονότα. Εκτός, Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τη σημασία του να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων.. Αυτό είναι κάτι ουσιαστικό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Όλες οι αναφερόμενες πηγές εξετάστηκαν σε βάθος από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία σε αυτό το άρθρο κρίθηκε αξιόπιστη και ακαδημαϊκής ή επιστημονικής ακρίβειας.


  • Botton Beja, Flora. (2017). Τρέχουσες τάσεις στον γάμο στην Κίνα. Asian and African Studies, 52(3), 535-566. https://dx.doi.org/10.24201/eaa.v52i3.2301
  • Figueroa Weitzman, Rodrigo. (2014). Ο Κίρκεγκωρ και ο γάμος. Veritas, (30), 83-104. https://dx.doi.org/10.4067/S0718-92732014000100005
  • Magallón Gómez, María Antonieta. (2013). Η αξιοπρέπεια του γάμου στον 21ο αιώνα: Η αγάπη ως παράδειγμα. Mexican Bulletin of Comparative Law, 46(138), 1025-1056. Ανακτήθηκε την 1η Μαΐου 2019, από http://www.scielo.org.mx/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0041-86332013000300006&lng=es&tlng=es.
  • Salinas Araneda, Carlos. (2010). Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ: ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΚΚΡΕΜΜΕΝΟ. Law Review (Valdivia), 23(1), 59-78. https://dx.doi.org/10.4067/S0718-09502010000100003

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button