Σχέσεις ζευγαριού

Αποφύγετε αυτά τα 20 πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν το πρώτο σας ραντεβού

Το να μιλάτε πολύ για τον εαυτό σας, να καθυστερείτε ή να θυμάστε τον πρώην σας δεν είναι καλές ιδέες για μια αρχική συνάντηση. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Έψαξες σε α εφαρμογή, ρώτησες για εκείνη τη γνωριμία του φίλου σου ή σου συντόνισαν μια τυφλή συνάντηση. Όποια και αν είναι η διαδρομή μέχρι το αρχικό ραντεβού, οι πρώτες εντυπώσεις δημιούργησαν ένα αξέχαστο προηγούμενο. Επιπλέον, καθορίζουν ένα πιθανό δεύτερο βαθμό.

Πώς όμως να έχετε μια επιτυχημένη βραδιά χωρίς να γνωριζόμαστε; Το κλειδί βρίσκεται σε ισορροπία, τόσο στη συνομιλία όσο και στην παρουσίαση των ενδιαφερόντων κάποιου. Και, χωρίς αμφιβολία, αποφύγετε αυτά τα 20 πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν το πρώτο σας ραντεβού.

Πίνακας περιεχομένων

Τι πρέπει να αποφύγετε για να κάνετε καλή εντύπωση

Περάστε αυτή τη συναρπαστική και τρομακτική περίπτωση με τον καλύτερο τρόπο. Οπως και? Αποφεύγοντας τις παρακάτω καταστάσεις, ενέργειες και θέματα μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αξέχαστο πρώτο ραντεβού.1. Άφιξη πολύ αργά

Το να φτάσετε αργά σε μια πρώτη συνάντηση προδιαθέτει το υπόλοιπο ραντεβού με άσχημο τρόπο. Το να κάνεις τον άλλον να περιμένει μεταφράζεται ως έλλειψη προσοχής.

Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν εξαιρετικές περιπτώσεις λόγω έκτακτων περιστατικών. Ωστόσο, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε να χρειαστεί να το εξηγήσετε. Εάν η ακρίβεια είναι ένα γενικό πρόβλημα για εσάς, μοιραζόμαστε αυτόν τον οδηγό για να σταματήσετε να καθυστερείτε παντού.

2. Να κοιτάς υπερβολικά το κινητό σου

Μια άλλη αγενής συμπεριφορά που πρέπει να προσέξουμε είναι αυτή. Είναι πιθανό οι τρέχουσες συνήθειες να μας κάνουν να αλληλεπιδρούμε αυτόματα με το τηλέφωνο. Ωστόσο, Υπάρχει ένα άλλο άτομο μπροστά σας που θα αντιπαθήσει αυτή τη στάση..

3. Μίλησε για τον πρώην σου

Ένα αναπόφευκτο αξίωμα στις αρχικές συναντήσεις είναι να μην μιλάτε για τον πρώην σας. Κανείς δεν θέλει να ακούσει πόσο καλό ή κακό ήταν αυτό το άτομο. ούτε γιατί σου ράγισε την καρδιά. Πολύ λιγότερο, να ακούς συγκρίσεις στάσεων ή σωματικής συμπεριφοράς που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  11 σχέδια να κάνεις με τον σύντροφό σου το καλοκαίρι

Αυτά τα θέματα είναι για μεταγενέστερες συναντήσεις, όπου η δημιουργία εμπιστοσύνης επιτρέπει την αποφυγή παρεξηγήσεων. Επιπλέον, Δεν συνιστάται να δίνετε έμφαση στο προσωπικό σεξουαλικό ιστορικό. Η οικεία ζωή μπορεί να διαφέρει πολύ μεταξύ των ανθρώπων και είναι κάτι που είναι πιθανό να προκαλέσει διαφωνίες.

4. Έλα απεριποίητος

Δεν είναι απαραίτητο να ντύνεστε με ουρές και μαγειρεία, αν και είναι απαραίτητο να δείξετε μια τακτοποιημένη εικόνα. Το ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό.

Φυσικά, η ένδυση εξαρτάται από τον τύπο του σχεδίου και το πλαίσιο, αλλά πρέπει να υπερισχύει η κοινή λογική. Αποφύγετε τα βρώμικα μαλλιά, τα μη σιδερωμένα πουκάμισα και τα λεκιασμένα ρούχα.

Μια καλή επιλογή για ημερήσιες συναντήσεις είναι πάντα τζιν παντελονι συνδυάζεται καλά με μπλούζες ή ελαφριά πουκάμισα. Από την πλευρά της, τα ραντεβού μπορείς να είσαι λίγο πιο τολμηρή και να φοράς κομψά outfits.

5. Μιλήστε για γάμο και παιδιά

Το να παντρευτείς ή να κάνεις παιδιά είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων, αλλά ακόμα δεν ξέρεις αν είναι το όνειρο του ραντεβού σου. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερα να μην βιάζεστε με αυτά τα θέματα.

Ο συνομιλητής σας μπορεί να αισθάνεται πίεση σε μια αναζήτηση που δεν θέλει. Δεν είναι σκόπιμο να προχωρήσετε σε βαθιά θέματα, τα οποία είναι πιο βιώσιμο να συζητηθούν σε επόμενες συναντήσεις.

6. Πηγαίνετε στον κινηματογράφο ή στο θέατρο

Αν και μερικά ζευγάρια επιλέγουν να δουν μια ταινία στην πρώτη συνάντηση, Η αλήθεια είναι ότι δύο-τρεις ώρες θα περάσουν στη σιωπή. Το ίδιο ισχύει και για τα έργα. Εκτός κι αν είναι προηγούμενη ευχαρίστηση και για τους δυο σας και μετά υπάρχει ένα συντονισμένο δείπνο, καλύτερα να αποφύγετε τέτοιες εξόδους.

Σε κάθε περίπτωση, αν τα καταφέρει, ανοίγει ένα κοινό θέμα συζήτησης για μελλοντική ημερομηνία. Λάβετε υπόψη ότι, για να μην το χαλάσουν, πρέπει να ξεπεράσουν την παρατεταμένη σιωπή.

7. Τρώτε δυνατά πιάτα

Τα δείπνα σε εστιατόρια ή μπαρ είναι συνήθως δημοφιλή για τα πρώτα ραντεβού. Αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι ένα ιδανικό σχέδιο για δεύτερες ή τρίτες συναντήσεις, είναι μια παραδοσιακή και βιώσιμη επιλογή, αλλά με ορισμένες επιφυλάξεις.

Για παράδειγμα, δεν πρέπει να παραγγείλετε τα ακόλουθα πιάτα:

  • Αρωματώδης: το στομάχι μπορεί να παίξει κόλπα.
  • Σκόρδο και κρεμμύδι: Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις πολλά. Η ανάσα θα τα πει όλα.
  • Σούπα: Καλό είναι να τα αποφεύγετε λόγω του θορύβου που παράγεται κατά τη λήψη τους.
  • Μπέργκερ: Τίποτα που παίρνετε με τα χέρια σας και έχει πολλά λιπαρά ή σάλτσα δεν συνιστάται.
  • Θαλασσινά: Τα ψάρια, οι γαρίδες, οι γαρίδες και τα παρόμοια είναι δύσκολα στην πέψη και είναι ισχυρά για την αναπνοή.
ΑΝΑΓΝΩΣΗ  Τραγούδι που συνέθεσε ο Γκουστάβο Τσεράτι για τη γυναίκα του: Σε παίρνω για να με πάρεις

8. Βιασύνη με το σεξ

Σήμερα, το σεξ δεν είναι πλέον ένα θέμα ταμπού όπως πριν. Μάλιστα, πολλοί επιδιώκουν να το έχουν στην ίδια αρχική συνάντηση.

Ωστόσο, είναι ένα ερώτημα στο οποίο πρέπει να προσαρμοστείς στο πλαίσιο και να ερμηνεύσεις τις επιθυμίες των άλλων. Ανάλογα με την κατάσταση και τα προσωπικά σας κριτήρια, το σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι καλή ή κακή ιδέα. Ναι πράγματι, το να είσαι επίμονος όταν ο άλλος δεν έχει την ίδια πρόθεση Είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να χαλάσουν την έξοδο.

9. Δώστε έμφαση στις προσωπικές πεποιθήσεις

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι τραπέζι συζήτησης. Αν και το να φαίνεται αυθεντικό είναι αρετή, δεν είναι επίσης απαραίτητο να καταφεύγουμε σε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν ευαισθησία.

Πρέπει να αναλύσετε το πλαίσιο και να είστε ακριβείς με αυτό που ζητά η ομιλία. Σε κανέναν δεν αρέσει να προσπαθούν να τους πείσουν για ορισμένα ιδανικά όταν μόλις γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

10. Μιλήστε για οικογενειακές τραγωδίες

Μην μετατρέπετε τον χώρο σε συνεδρία θεραπείας. Όλοι οι άνθρωποι κουβαλούν περίπλοκες καταστάσεις που δεν χρειάζεται να εξηγηθούν λεπτομερώς κατά το πρώτο ραντεβού. Είναι πιθανό να δείξετε την ευαισθησία σας με άλλους, λιγότερο συντριπτικούς τρόπους..

11. Το να παραπονιέσαι συνέχεια καταστρέφει το πρώτο σου ραντεβού

Οι άνθρωποι που είναι πολύ επιλεκτικοί στην πρώτη τους εντύπωση είναι ενοχλητικοί. Προβλήματα στη δουλειά, στις σπουδές ή στην οικογένεια; Αποθηκεύστε τα για μελλοντικές συναντήσεις. Συζητήσεις φορτωμένες με αρνητισμό δεν καρποφορούν.

Πολύ λιγότερο να παραπονεθείτε με τους σερβιτόρους εάν πρόκειται για δείπνο ή με οποιονδήποτε υπάλληλο του σέρβις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να επιδείξετε εγκαρδιότητα.

12. Μιλήστε πολύ για τον εαυτό σας

Είναι αλήθεια: είναι μια πρώτη συνάντηση και πρέπει να γίνεις γνωστός, αλλά δεν είναι απαραίτητο να πέσεις σε εγωκεντρισμό. Μη μιλάς μόνο για τον εαυτό σου και ακούστε τι έχει να πει ο άλλος.

13. Μη ρωτάς τίποτα ενδιαφέρον

Είναι σοφό να κάνετε ερωτήσεις για να αναλογιστείτε τον συνομιλητή σας. Αν και δεν χρειάζεται να επιβάλλετε και καταστάσεις.

Δεν είναι συνέντευξη για δουλειά ή ανάκριση. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ρευστή συζήτηση, δίνοντας στον άλλο χώρο να απαντήσει. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ερωτήσεις για να μάθετε αν σας αρέσει το ραντεβού σας. Θα δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον πλαίσιο και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς εξελίσσεται η κατάσταση.

14. Αναφέρετε συχνά χρήματα

Από αυτή την άποψη, και τα δύο άκρα μπορούν να καταστρέψουν το ραντεβού σας: τόσο επιδεικνύοντας πολλά χρήματα όσο και παραπονούμενοι για την έλλειψή τους. Εάν η κατάσταση είναι η πρώτη, είναι πιθανό να είναι μάταιη, ενώ η δεύτερη μπορεί να οδηγήσει σε ένα παραπονεμένο προφίλ.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ  10 πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας αν θέλετε να ανοίξετε τη σχέση σας ως ζευγάρι

15. Η υπερβολή ή η προσποίηση μπορεί να καταστρέψει το πρώτο σας ραντεβού.

Το να είσαι αυθεντικός είναι απαραίτητο για να είσαι επιτυχημένος στο πρώτο ραντεβού. Οι υπερβολικές ιδιότητες ή το ψέμα για ανέκδοτα και προσωπικά χαρακτηριστικά, βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, καταλήγουν άσχημα. Επίσης, δεν είναι σκόπιμο να επιβάλλετε συμφέροντα με το άλλο άτομο.

16. Το να είσαι δυσάρεστος με τους τρόπους

Υπάρχουν προφανή πράγματα που, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διευκρινιστούν. Όταν πρόκειται για δείπνο, είναι σημαντικό να διατηρείτε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, καθώς και να αποφεύγετε εσχατολογικά θέματα στις συνομιλίες.

Μπορεί να προκύψουν καταστάσεις στις οποίες η συζήτηση τείνει προς το μέρος αυτό, όπως ορισμένα τρόφιμα και τα χαρακτηριστικά τους, αλλά δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε σε αυτό με κανέναν τρόπο..

17. Δώστε έμφαση στις αδυναμίες

Θυμάμαι: Η συνεχής αρνητικότητα δεν δημιουργεί ευχάριστες συζητήσεις. Αυτό περιλαμβάνει συχνά παράπονα, προσωπικά προβλήματα αλλά και τις δικές του αδυναμίες. Δεν πειράζει να είσαι ταπεινός, αλλά δεν είναι απαραίτητο να εκθέσεις όλες σου τις ανασφάλειες.

18. Να ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου

Το να φτάσετε στο ραντεβού με την πίεση ότι όλα πάνε καλά και να καταλήξετε σε μια σταθερή σχέση παρεμποδίζει την απόλαυση της στιγμής. Μπορεί να συνεχιστεί ή όχι και καμία πιθανότητα δεν είναι λάθος. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συμβατοίοπότε πρέπει να αφαιρέσετε αυτό το βάρος και να περάσετε καλά.

19. Πηγαίνετε μόνο σε κλασικά μέρη

Μην περιορίζεστε στα κλασικά εστιατόρια ή κινηματογράφους. Τα μπαρ, οι παμπ και τα κελάρια κρασιού είναι ολοένα και πιο διαφορετικά και προσφέρουν ιδανικά περιβάλλοντα για μια πρώτη συνάντηση. Εάν είστε από αυτούς που επιλέγουν ραντεβού κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κάνετε σχέδια όπως να περπατήσετε μέσα σε ένα πάρκο ή να απολαύσετε ένα παιχνίδι μπόουλινγκ.

Αναλύστε ποιες από αυτές τις επιλογές μπορεί να αρέσει περισσότερο στον επισκέπτη σας, είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη. Μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε προτάσεις για μέρη για να έχετε το πρώτο σας ραντεβού ως έμπνευση για να κάνετε τη στιγμή πραγματικά ξεχωριστή.

20. Πληρώστε μόνο και μόνο για να είστε άντρας

Πριν ήταν μια αδιαμφισβήτητη πράξη ιπποτισμού. Στις μέρες μας, δεν μοιράζονται όλοι οι άνθρωποι την ίδια πεποίθηση.

Ακόμη και η κατάσταση πληρωμής μπορεί να οδηγήσει σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν είναι λάθος ο άντρας να καλεί το πρώτο ραντεβού και να μην το κάνει ούτε στα μισά.

Ένας καλός τρόπος για να μάθετε είναι Ρωτήστε το άλλο άτομο εάν μπορείτε να το προσκαλέσετε, πριν το υποθέσετε ως γεγονός. Από την άλλη, πολλοί πιστεύουν ότι αυτός που πρέπει να πληρώσει για το αρχικό ραντεβού είναι αυτός που το πρότεινε.Πώς θα καταλάβετε αν έχετε αποφύγει τα πράγματα που μπορεί να καταστρέψουν το πρώτο σας ραντεβού;

Σε πολλές έρευνες για το θέμα, οι περισσότεροι άνθρωποι προτείνουν ότι η επιτυχία αυτής της συνάντησης πραγματοποιήθηκε όταν σχεδιάστηκε μια δεύτερη. Αποφύγετε αυτές τις 20 καταστάσεις που μπορεί να το καταστρέψουν και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε από το πρώτο ραντεβού και να προετοιμαστείτε για ένα νέο ραντεβού.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button